APK keuring vanaf 19,-

Is uw auto toe aan de jaarlijkse APK keuring? Dan heeft Autogarage Uithoorn een leuke aanbieding voor u!

Bij Autogarage Uithoorn kunt u uw auto vanaf € 19,- laten keuren! Dit geldt voor alle auto’s! Daarnaast krijgt u ook gratis een lekker kopje koffie!

Hoe gaat de APK in zijn werk?

  • U krijgt een brief van de RDW als uw auto gekeurd moet worden. U hoeft dit zelf dus niet in de gaten te houden.
  • Vervolgens maakt u een afspraak bij een RDW erkend APK bedrijf zoals Autogarage Uithoorn. Alleen deze bedrijven mogen een bord op de gevel bevestigd hebben met daarop de volgende tekst : Erkend onderhoudsbedrijf voor periodieke keuringen van lichte voertuigen of een  sticker met daarop de tekst: APK lichte voertuigen. Hier inbegrepen zijn ook campers en bedrijfswagens tot 3500 kg.
  • De keuring wordt gedaan door de APK keurmeesters van Autogarage Uithoorn. Alleen deze keurmeesters zijn daartoe bevoegd.
  • Na de keuring wordt er een keuringsrapport gemaakt, die u ook krijgt. Deze keuring ontvangt u altijd, ook als uw auto afgekeurd wordt. In dit rapport zijn eventuele reparatie-, afkeur- en adviespunten opgenomen. Adviespunten zijn gebreken aan uw wagen die nu nog niet tot een afkeuring leiden.  Het is wel zaak, actie te ondernemen op die punten door de betreffende auto onderdelen te laten vervangen of te laten repareren. Dit kan ook bij Autogarage Uithoorn, aangezien we een universeel autobedrijf zijn, zie onderhoud en reparatie auto. Indien de auto is afgekeurd staan de afkeurpunten duidelijk in het rapport vermeld.
  • Het keuringsrapport is geldig tot de vervaldatum (dus niet tot en met) als de auto goedgekeurd is. Op de vervaldatum mag u alleen gebruik maken van de openbare weg, om het voertuig APK te laten keuren. Wees hierop bedacht.

Uiteraard is de APK keuring een momentopname, en is daarmee zeker geen garantie en waarborg dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft en aan de gestelde milieu eisen blijft voldoen. Ook is het geen garantie dat uw auto geen onderhoud meer nodig heeft tot de volgende keuring. Onderhoud blijft dus belangrijk in het kader van voorkomen is beter dan genezen. Bij Autogarage Uithoorn kunt u daarom ook terecht voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, en noodzakelijke reparaties aan uw voertuig.

Voor meer info over de keuring kunt u contact met ons opnemen, of de site van de RDW raadplegen.