Versnellingsbak spoelen

Schakelt de automatische versnellingsbak van uw auto moeizaam? Schokt, stoot of ratelt de bak bij het schakelen? Maakt de automaat lawaai? Spoelen kan de oplossing zijn!

Door de werking van een automatische versnellingsbak ontstaat er vuil in de transmissie-olie. Het vuil hecht zich aan de transmissie componenten en veroorzaakt zo schade aan de versnellingsbak. De versnellingsbak gaat storingen vertonen en zal uiteindelijk helemaal niet meer werken. Het is dus verstandig om uw automatische versnellingsbak te reinigen en de olie te vervangen met speciale apparatuur.

Autogarage Uithoorn is de specialist in het spoelen van automatische versnellingsbakken. Met onze moderne apparatuur en effectieve werkwijze kunnen wij uw automaatbak snel en goedkoop spoelen zodat hij weer moeiteloos schakelt en probleemloos functioneert. Net als uw motor heeft ook uw automaatbak onderhoud nodig, dus ziet erop toe dat uw bak de zorg krijgt die hij nodig heeft om vervelende neveneffecten te voorkomen! De spoelmachine die wij gebruiken verwijdert en lost het schadelijke vuil op dat achterblijft en vervangt de gebruikte ATF door nieuwe vloeistof. Door deze nieuwe vloeistof, waar geen vuil meer in zit, zal uw automatische transmissie langer meegaan en minder snel storingen vertonen.