Roetfilter vervangen of uitschakelen

Het roetfilter probleem kan resulteren in een DTC / motorlampje of in een noodprogramma van de motor, waardoor het vermogen minder wordt. Dealers en garages adviseren dat de roetfilter vervangen en gereset moet worden, met kosten rond de €1500,-. Dit sluit niet uit dat roetfilter storingen terug kunnen komen.

Autogarage Uithoorn Tuning biedt hiervoor een definitieve oplossing door de roetfilter softwarematig uit te schakelen. Dit gebeurt met professionele apparatuur en expertise. Uw auto geeft geen storingen of foutmeldingen die gerelateerd zijn aan de roetfilter.

Let wel op dat uw auto na het uitschakelen van de roetfilter meer gaat uitstoten. U bent zelf verantwoordelijk voor de vaststelling van de nieuwe uitstoot.

Als eigenaar van een diesel met roetfilter problemen heeft u de keuze uit 2 opties om de storingen op te lossen.

Roetfilter vervangen

DPF vervangen – u kunt bij uw garage het DPF-systeem vervangen, soms in combinatie met een systeem reset. Echter blijft de DPF een gevoelig deel dat soms zelfs meerdere keren vervangen moet worden tegen hoge kosten. En in sommige gevallen kan de turbo door tegendruk van de DPF ook nog eens een 2e probleem geven.

Roetfilter uitschakelen

DPF (permanent) uitschakelen – bent u opzoek naar een permanente oplossing voor DPF problemen? Door de DPF softwarematig uit te schakelen wordt de roetfilter buitenspel gezet. AMT Chiptuning is vooroplopend met software development voor de automotive branche. Door in de motorcomputer de DPF softwarematig weg te schrijven kunnen wij voor u de DPF in veel gevallen 100% softwarematig uitschakelen. Hiermee neem je storingen weg rond de DPF en sluit je deze richting toekomst uit.

Voor verdere roetfilter vragen kunt u gerust contact opnemen [email protected], via ons contact formulier, of vraag direct een offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen.

Vraag offerte aan

@