Airco onderhoud

AIRCO SERVICE: KOEL IN DE ZOMER, HELDERE RAMEN IN DE WINTER

Heerlijk, een koele auto in de zomer en heldere, onbeslagen ramen in de winter! Met een airco rijdt u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen. Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Laat hem daarom regelmatig controleren door Autogarage Uithoorn. Dankzij onze aircoservice werkt uw airco optimaal in elk seizoen, zodat u altijd geniet van een heerlijk klimaat in uw auto.

Goed airco-onderhoud voorkomt problemen. Aan een goed werkende airco raakt u zo gewend. En dan kunt u al gauw denken dat het systeem helemaal geen onderhoud nodig heeft. Maar niets is minder waar: zelfs een goed werkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. En dus wordt de koelcapaciteit van uw auto na een paar jaar fors minder. Bovendien kan een tekort aan koudemiddel de compressor van de airco beschadigen. En een nieuwe compressor kost 800 euro of meer! Voorkom zo’n dure reparatie en laat uw airco op tijd bijvullen bij Autogarage Uithoorn. Wij zijn specialisten op het gebied van airco-onderhoud.

AIRCOSERVICE

De aircospecialisten van Autogarage Uithoorn zorgen ervoor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen, geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts kunnen veroorzaken. Autogarage Uithoorn heeft een speciaal controle- en onderhoudsprogramma voor aircosystemen. Naast het onderhouden van airco’s bouwen wij ook airco’s in. Vraag naar de kosten bij uw Autogarage Uithoorn.

Airco bijvullen? Doe de gratis aircocheck. Wilt u weten of uw airco nog wel goed werkt? Kom dan langs voor de gratis aircocheck. Onze specialisten controleren of uw airco uw auto nog op de juiste temperatuur kan houden. Zo nodig vervangen we het koudemiddel en reinigen we uw airco, zodat het systeem weer vrij is van bacteriën en schimmels en fris ruikt. Autogarage Uithoorn adviseert een jaarlijkse controle en een tweejaarlijkse reinigingsbeurt.

KOSTEN AIRCO SERVICE, CHECKEN EN BIJVULLEN

Het stellen van een diagnose op de werking van uw airco kost €19,95 euro. Hierbij wordt de airco gecontroleerd of deze juist werkt. Indien er een airco service beurt nodig is, wordt het koudemiddel van de airco vervangen en gerecylced. Uw airco werkt hierna weer optimaal. De prijzen hiervoor kunnen afhangen van het koelmiddel wat benodigd is.